MEDIOS PLANTILLAS   CRONICAS RESULTADOS JUGADORES TEMPORADAS     CANALES    FOROS
MES EBRE P.EQUIPO P.EQUIPO FUTBOL SENIENC HISTORICOS

2008/2009

FACEBOOK LA SENIA FUTBOL PLUS
JUVENIL JUVENIL FUTBOL SENIENC 250 SENIENCS

2007/2008

LOS RIVALES FORO EBRE
 AS
CADETE CADETE FUTBOL SENIENC ENTREVISTAS

2006/2007

EQUIPOS PROVINCIA HISTORIA BARCA FORO
INFANTIL INFANTIL FUTBOL SENIENC HISTORIACLUB

2005/2006

BARSA FANS
1000 MEDIOS ALEVIN ALEVIN FUTBOL SENIENC ANUARIO SENIENC  

1967/2009

CANAL BARCA FORO CATALU
BLOG
WEB
FUTBOL
MARCADOR
10.000
FUTBOL
FUTBOLME
TOP
SENIENC
SENIA
CATALAN
MARCADOR
JUGADOES
DIRECTORIO
1906/2009DATOS
FICHAJES
                      CRONOLOGIA HISTORICA     
 
1925 Un mes de Agosto se inauguro el campo deportes en el Paseo de Arboleda con bastante ocurrencia del arbitro Emilio Lleixa jugaron dos equipos locales.

En el mes de Octubre dos equipos Madanga F.C y  C.D Ceniense de la misma localidad querian formar un equipo U. D Cenia.

 
1926 Juan Ferré, quan va tornar de argentina va introduir el futbol a la Sénia  
1927

Se ha inaugurado un campo de fútbol, cuya extension de terreno ha sido cedida por el rico propietario don Andres Abella. reina entre los juugadores gran entusiasmo jugandose todas las tardes un partido , presenciandolo muchos espectadores , entre los que se ven muchas señoritas

 

 
1930 Amb motiu de la final de l’etapa de la volta ciclista a Catalunya  es celebra un partit de futbol entre l’equip local i el de Vinarós, aquest partit es celebra en el primer camp de futbol que va està situat en el que avui són les escoles del carrer la Clotada. El equipo de la Cenia gano 2-1. Jugaron  vidal ll , Orti, Sorolla, Vidal, Arasa, Baile, Ballester, Sastre, Niñerola, Borras, Eulogio y Verge, era un 8 de  septiembre de 1930

l

 
1930 El Club Esportiu Sénia es invitat a participar en un campionat comarcal junt amb els equips de l’Ulldecona, Unió Esportiva Catalunya d’Alcanar, Club Esportiu Roquetenc, Sport Club Catalonia de Jesús, Dertusa Futbol Club, Futbol Club Amposta, Sport Club Santa Bárbara, Vinarós Futbol Club i Atlétic Club Benicarló. I el nostre equip va decidí no participar-hi. El lunes de Pascua se inauguro un nuevo campo de futbol enfrentandose los equipos de la Cenia y san Rafael con el trinufo del equipo local por 5-2, por La Cenia jugaron Higinio, Ferre, Garcia, Homedes, Palou, Niñerola, Vidal, Marti, Verge, Garcia y Orti. Partido Amistoso Santa barbara 2 La Senia 0

 

1935 S’inaugura el camp de Las Planas celebrant un partit entre La Sénia i l’Amposta. Es comencen a disputar els primers partits amistosos, amb els equips de Rapitense, Ulldecona, Alcanar, Santa Bàrbara, Morella, Torreblanca, Salsadella, Alcalà de Gisbert, etc.
1940 En plenes festes majors s’inaugura el camp municipal de Buenos Aires. Fou un 24 d’agost que es celebrà un partit contra el Santa Bàrbara i l’equip local es guanya per 2-1
1950 El front de joventuts organitzà un campionat provincial on es van presentar 24 equips de província, i el nostre equip el Centúria Gran Capità va queda classificat en quarta posició en la final celebrada en Sant Carles de la Ràpita.
1949  1953 En aquesta època l’equip senienc participa en quatre campionats comarcals i s’enfrontà a equips com el Benifallet, Tivenys, Godall, Campredó, Ampostino, Masdenverge, Alcanar, Ulldecona, La Galera, S. Jaume E., Perelló, i els desapareguts Renfe de Tortosa i Belchite de Masdenverge.
1952 El 7 d’agost s’ingressa a la Federació Catalana amb el nom Club Esportiu Sénia. Com a president dirigia aquella entitat Santiago Vidal.
1963 Després d’un petit parèntesis el futbol  ressorgir gràcies a la labor de dos persones: Francisco Prades (pare de Paquito) i Mossèn Àngel, els quals formen dos equips en la mateixa localitat, que jugaven entre ells alguns diumenges i altres es desplaçaven a altres localitats.
1967 El club federa per primera vegada un equip juvenil en un campionat de primavera que va competir contra els equips d’Amposta, Tortosa, La Cava, Roquetense, Immaculada de Tortosa i el nom amb el que es denominava l’equip de La Sénia era “Ceniense”.
1967 L’equip entra per primera vegada en la seva història en competició en la segona categoria regional, quedant classificat en el lloc dotzè, amb el primer entrenador que va ser Balmaña i el primer president José Bellaubí.
1968 Gran campanya de l’equip que es classifica en segon lloc i solament per un punt no aconsegueix l’ascens.
1970 En plenes festes majors s’inaugura l’actual cap de La Clotada.
1973 L’equip senienc se classifica en segona posició i es promociona per al ascens en primera regional contra el Torreforta. A conseqüència d’un valuós empat en el nostre campo es perd en camp contrari per 2-0. En el camp de La Clotada es sembra la gespa
1974 S’aconsegueix per primera vegada en la història l’ascens en primera regional, després d’una gran temporada d’on es marcaren 141 gols (4 gols per partit).
1975 En la primera temporada de la nova categoria, es fa un digne paper i l’equip es classifica en el lloc número tretze.
1977 Un nou esport arriba a la localitat, el futbol sala i es celebra un campionat local entre varis equips, entre ells, Sesport, El Parc, Bazar, El Patriarca, The Doors, Lakers, La Pista, Aldi, Los Dalton, Extasis.
1980 Es crearen dos nous equips de futbol base: el infantil (12-13 anys) i l’aleví (9-11 anys) i es suma l’equip juvenil que des de 1966 està en actiu.
1981 L’equip descendeix de nou a segona regional, en una temporada queda classificat l’últim lloc amb sols set punts. 1982.- De nou es descendeix de categoria i l’equip toca fons i estrena una nova categoria, la tercera regional, que mai havia estat.
1983 Durant tres temporades en la localitat no hi ha futbol, el primer equip sols es manté futbol base (juvenil, infantil, aleví).
1985

Es crea un equip de veterans i s’integra en un campionat comarcal format per deu equips.

1986 El primer equip entra de nou en competició, en tercera regional. Queda campió de grup i ascendeix a segona regional.
1990 S’incorpora un nou equip de futbol base, el cadet (14-16 anys) i es suma com a quatre equips de futbo base que ja tenia un juvenil que es va crear en 1966 dos nous equips base l’infantil i l’aleví que naixen el 1980. Es celebren per primera vegada en la nostra villa un campionat nacional de seleccions territorials dels equips de cadet i juvenil de les seleccions d’Aragó i Catalunya
1991 Després de quatre temporades en segona regional ascendeix de nou a la primera categoria que es va perdre de nou deu anys més tard.
1993 S’amplia l’actual camp de la Clotada i es dota d’una nova grada.
1995 Naix un segon equip en la tercera regional La Sénia B, que està en competició quatre anys.
1996 Cinc brillants temporades en la primera regional i com a colofó s’ascendeix per primera vegada a la història a preferent, després de quedar segon classificat i vèncer un partit de promoció a l’equip gironès de Cassà. L’equip que es denomina agrupació esportiva La Sénia, passa a denominar-se Club de futbol La Sénia.
1997 Es crea un nou equip de futbol, el benjamí, i és el quint club de la cantera que es suma al juvenil, cadet, infantil i aleví. Naix el trofeu del Moble que tan sols dura tres anys.
1998 Per primera vegada a la història dos equips de la mateixa localitat s’enfronten entre ells en competició federada, l’aleví A i l’aleví B que militaven en la mateixa categoria.
1999 El futbol base inicià nova etapa i es separà de l’estructura del primer equip.
2003 L’equip seniese descendeix a la primera regional després de set anys en la preferent.
 2004 Se consigue el segundo puesto en la Primera Regional y se promociona frente al equipo gerundense del Tossa, se pierde la eliminatoria.  
2006 El juvenil consigue una plaza para la preferente catalana y renuncia por falta de presupuesto. Guillermo Pamplona y su junta dejan los cargos y entra una nueva gestora.  
2007 El primer equipo desciende a Segunda Regional. La  directiva  dimite encabezada por Guillerno  Pamplona y se  crea una gestora  
2007 El primer equipo retorna a Primera Regional. el alevin es el mejor equipo del futbol base de la temporada y situarse a pocos puntos del ascenso.Por primera vez el futbol-7 tiene cuatro equipos. El club tiene por primera vez en los ultimos años tiene superavit. La  gestora cumple se segundo  mandato  
2008
  Por pimera vez se crea un equipo femenino.  
 

El estadio La directiva  Historia El Club Comunicados Curiosidades Enlaces de Interes